Elämä on eeppinen taistelu, reitillä Suomi-Japani-Suomi-Japani-Skotlanti-Hongkong-Skotlanti

keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Imaginary friends

Onnistuin sitten saamaan flunssan! Ei mikään ihmekään, olen ollut ulkona myöhään ja kehnossa säässä joka päivä, unet jääneet vähemmälle. Oltiin mm. kaverini Artin ja Rafaelin kanssa kävelyllä Clyde-joen rannalla. Vaikka sää olikin kirkas, tuuli kamalasti!
Varattiin puolen hallituksen kanssa reissu Dubliniin 25-27. pvä! Ensin meitä oli lähtijöinä vain minä ja Jacob, mutta sitten mukaan ilmottautui porukkaa ja nykyinen lähtijämäärä taitaa olla 12 kieppeillä. Kaverini Suomesta ilmoitti myös tulevansa tänne 22. pvä niin sain sitten kehottaa häntäkin ostamaan liput Dubliniin. Luullakseni lähtöpäivänä puolet matkustajista on meidän porukkaa! Hinnat on kuitenkin onneksi olleet luokkaa kympin suunta. Ollaan vähän hyperintoiltu reissusta. Ensimmäisen kahden päivän aikana matkan fb-ryhmässä oli yli 500 kommenttia. On kiva kun on koko ajan jotain, mitä odottaa! Tää vuosi on kyllä ollut huimasti mielenkiintoisempi kuin viime vuosi, koska mun kaveripiirini on niin paljon laajempi ja tärkeämpi. Viime vuonna hengasin kyllä ihmisten kanssa, mutta vasta tänä vuonna olen onnistunut löytämään enemmän omanhenkistä porukkaa ja oikeasti tutustunutkin kunnolla talouteni ulkopuolisiin ihmisiin.

Meille tulee tänne samaan aikaan kaverini kanssa viime vuoden kämppis Maike poikaystävänsä kera ja sitten joku Katherinen kaveri. Sopu sijaa antaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti