Elämä on eeppinen taistelu, reitillä Suomi-Japani-Suomi-Japani-Skotlanti-Hongkong-Skotlanti

torstai 1. marraskuuta 2012

Syödäänkö Suomessa keksejä aamiaiseksi?

"Danonella oli hankaluuksia saada keksit myymään Suomessa, koska Suomessa ei syödä aamiaiseksi keksejä."
"Eikö Suomessa syödä aamiasella keksejä?"
"Muokattuaan markkinointistrategiaansa, kekseistä tuli Danonen lippulaiva Suomessa."
"Nyt siellä siis syödään keksejä?"
"Minä en ymmärtänyt, eikö Suomessa siis aiemmin syöty aamiaiseksi keksejä?"
"Kumpa meillä olisi täällä joku skandi selittämässä!"

Tämän viikon MDP:n helmi oli esitelmät älypuhelinsovelluksista. Saatiin itse valita kohde ja näin saimme kuunnella neljä peräkkäistä vartin sepustusta instagramista...

Rentoudun tässä Lana del Rayn tahtiin ja odotan keskiyötä, koska sitten alkaa marraskuu! Jee! Tää kirjoitetaan-kirja -leikki on vähintäänkin absurdi, koska marraskuu on ihan järkyttävän täynnä kaikkia kouluhommia.

Hyppynarumies oli aukiolla pomppimassa vähän ajoissa, mutta sitten meluisa Halloween-kansa ajoi hänet pois! Mun ja I:n halloween on näköjään paljon aiottua kesympi - molemmat istutaan huoneissamme opiskelemassa, joka on siis universaali koodisana dataamiselle.
Tänään ulkona saa riehua, koska Halloween, mutta auta armias, jos joku yrittää jälleen sisään väkisin niin kuin viimeksi. Vessan ikkunan alapuolella odottaa vati täynnä kylmää vettä, jonka voi sitten kipata kuin vallihaudalta ikään väkijoukon päälle! C meinasi toteuttaa tämän jo lauantaina, mutta kaatoi vatiin epähuomiossa (niin varmaan) kiehuvaa vettä ja se ei olis ollut enää ihan okei.

K onnistui suututtamaan Pahan Oravan tänään. Pahalle Oravallehan ei saa sanoa mistään. Tänään kun PO kertoi lukevansa paljon kirjoja. Kysyin, että saanko arvata sen kirjamakua.
"Olet twaikkufani."
Bingo! K sattuu kävelemään ohitte ja tirskuu. PO:n katse ei värähdäkään ja sitten se sanoo, mitä kaikki twilight-fanit tässä kohtaa:
"I only like it for the books, not the movies."
K repee. Mä sanon vakavasti, et on ihan okei pitää erilaisista kirjoista, koska olen ollut tässä samassa kohtauksessa kymmenen kertaa aiemmin, eri ihmisten kanssa. PO mulkaisee meitä murhaavasti ja marssii pois. Minä ja K ollaan:


Sain Freshers weekillä muslimiyhdistykseltä Muhammadin elämänkerran. En ihan tiennyt, että mitä sillä tehdä. Täällä huoneessa oli ennestään Uusi Testamentti, niin kenties alan keräilemään uskonnollisia opuksia?

Haluaisin jakaa nyt kuitenkin kanssanne tämän vapaasti kääntämäni opetuksen. Muhammad sanoo:
"Minä ja ihminen, joka huolehtii orvosta, tulemme tekemään rauhan merkkejä Paratiisissa."

2 kommenttia:

  1. Mä voin vain kuvitella tuon Twilight-kohtauksen! Voi luoja.

    Hekotan itsekseni vielä nytkin.

    (Hupaisa blogi muuten, ilahduttava löytö, finin kautta vissiin taijotain)

    VastaaPoista