Elämä on eeppinen taistelu, reitillä Suomi-Japani-Suomi-Japani-Skotlanti-Hongkong-Skotlanti

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Olen minä sua kattellut, niin

Mun on pitänyt tulla tänne valittaan surkeudestani jo keskiviikosta lähtien, mutta kädet alkaa vasta nyt oleen siinä kunnossa, että jaksan kirjoittaa mitään.

Olin keskiviikkona bodypumpissa ja elin jossain harhakuvitelmassa, että olen He-Man... Tein ihan liian lujaa ja liioilla painoilla, hyvä etten pyörtynyt. Hurjasta venyttelystä huolimatta lihaskipu oli seuraavasta päivästä alkaen sellainen, että hienomotoriset toiminnot, kuten hampaiden pesu, on ollut erittäin haastavia. Olen välillä huutanut Inesiä avaamaan mulle ovia ja jos näkisitte mut ja I:n seisomassa vierekkäin niin tajuaisitte täydellisesti tilanteen säälittävyyden. Sitten hampaani alkoi särkeä hirvittävästi, epäilemättä kehnosta harjaamisesta johtuen, jolloin jouduin ottamaan selvää, miten hammashuolto täällä pelaa. Kun olin jahkailtuani viimein valmis soittamaan hammaslääkäriin, oli perjantai kello kuusi ja olivat pistäneet pillit pussiin viikonlopun ajaksi! Miten sattuikaan... Soitettava sinne kuitenkin on ja koko viikonlopun olen katunut omaa toimettomuuttani. Hammassärky on sellainen, että epäilen heidän asemalla repivän useamman hampaan pois. Mulla oli vielä viime elokuussa hammasraudat, niin voisin tietenkin saman tien siirtyä tekareihin.

Päätinkin siis liittyä sellitovereideni seuraan ja lähteä Unionille Mexican Fiesta Friday:n. Tässä sen mainos:


Meidän huomiomme kiinnittyi lähinnä kohtaan free food. No todellisuudessa 'food' tässä yhteydessä tarkotti tortillasipsejä. Meininki ei ollut järin meksikolainen ainakaan musiikin puolesta, mutta koska kukaan meistä ei tiennyt mitään meksikolaisesta musiikista, emme sitä osanneet kaivatakkaan. Naapuripöydässä istui international society ja kävin siellä välillä iloisesti haastelemassa. Ensin sain ilmaisen juoman, sitten toisen ilmaisen juoman ja lopulta ilmaiset juomat koko seitsemän hengen seurueelleni. Ei vastalauseita!

Iloinen illanviettomme katkesi palohälytykseen! Koko paikka tyhjennettiin ja K yritti tuloksetta synnyttää paniikkia. Odotimme ulkona jännittyneinä draamaa, liekkejä ja palokuntaa, mutta paloautot kävivät vain kääntymässä pihassa ja poistuivat sitten. Väärä hälytys! Siirryin tästä sitten kotosalle, jossa huomasin, että meidän ryhmäesseestä MDP:n puuttui loppukappale ja referenssit. Deadlineen oli tunti, joten päätin uhmata särkeviä jäseniäni ja kenties hienoista hiprakkaani kirjoittamalla jutun loppuun. Miten hienoa! Juuri näin tieteellistä tekstiä tuotetaan!

Meillä on täällä käymässä yks PO:n kaveri Saksasta ja kaverin kaveri. Näistä tyypeistä on ollut hupia! Ensinnäkin, ne saa mun puolesta olla vaikka loppuvuoden, koska ne tiskaa ja siivoo keittiötä aika tiuhaan. Siks toisekseen, toinen heistä alkoi strippaamaan kun istuttiin baarissa. Joku ranskalainen biisi alkoi soimaan ja tää kaveri kiipesi pöydälle ja alkoi esiintyä kappaleen tahtiin. Oli melko ilmiselvää, ettei ollut ensi kertaa asialla. Siinä kohtaa, kun vyö lähti ja alettiin riisumaan housuja, jouduttiin kiskoon kaveri alas ettei saataisi porttikieltoa paikkaan. Hän on myös muuten absolutisti.

Muuten olen maannut sängyssä, potenut kaikenlaista särkyä katsoen Youtubesta muumeja ja feminismivideoita naishahmoista videopeleissä. Välillä yritän tasoittaa mökötystäni kuuntelemalla Tuu mun vaimoksein, mutta koska poltin äsken ruokaa laittaessa käteni, aion angstata sitä lopun päivää. Huomenna voin sitten aloittaa synkistelyn siitä, kuinka jäljessä olen kaiken kipuilun takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti