Elämä on eeppinen taistelu, reitillä Suomi-Japani-Suomi-Japani-Skotlanti-Hongkong-Skotlanti

lauantai 26. heinäkuuta 2014

Summertime sadness

Istun viikonloppua töissä kahden tuulettimen välissä ja yritän olla aikuinen, enkä käyttää laitetta robottimikrofoninani. Glasgowssa on kuuma, kuten muuallakin Euroopassa, joten ilmastoitu toimisto on ihan mukava paikka oleskella.
Kotimaassa on kaverin häät, joihin en kuitenkaan kyennyt osallistumaan. Loistavan seurani menetyksen tuottamaa kurjuutta paikatakseni kuvasimme miehekkeen kanssa eilen loistavan tervehdysvideon. Kuvaaja oli huolissaan, etten ollut tarpeeksi rento, joten join pullon kuohuviiniä kuvauksia ennen ja niiden aikana. Kovasti rupesikin runosuoni sykkimään! Jälki oli niin hienoa, etten rohkene sitä tänne laittaa...


 Oon ottanut nyt tavaksi aurinkoisina päivinä mennä iltakävelyille. Ilta-aurinko on vaan hieno!
Glasgowssa on nyt meneillään paljon kaikenlaista. On Commonwealth gamesit, suuri urheilutapahtuma, ja sen yhteydessa jos jonkinlaista pienempää polemiikkia. Olin torstaina vapaalla, joten vietin aikaani asioiden hoitelun parissa. Matkalla pankkiini näin oikein kunnon kokoisen tappelun! Turistin olivat alkaneet käsirysyyn St Enochin edessä ja paikalle tarvittiin poliiseja tilannetta rauhoittelemaan. Mutristelin siinä huuliani, että joo,. oikein kansain yhteistyötä taas... Kaupunki on muutenkin nyt ihan uskomattoman täynnä turisteja. Jos normaalistikin koittaa vältellä viikonloppuisin kaupungille lähtöä, nyt ei tee mieli käydä edes arkena. Hyvähän se silti on, että on meininkiä!

En vieläkään oikein osaa suhtautua Hongkongiin lähtöön. Joskus selailen ihan innoissani jotain turistisivuja, mutta useimmiten yritan työntää koko aiheen mielestä. Ei vielä. Vähän jännittää kuinka dramaattinen tästä lähdöstä tulee. Kai se selviää vain ajan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti